Hmmm….ikke så god på blogging jeg !!

Vet dere, jeg glemmer det helt bort….dagene går så fort, selv om jeg har fødselspermisjon enn så lenge. Jeg er ivrig på instagram da, så du må gjerne følge meg der @mammantiljesperlotta. Instagrammen min består hovedsakelig av Lotta, og masse barneklærinspirasjon og barnerom…og litt annet. Men jeg elsker jo barneklær, så det blir mest det.

På instagram følger jeg mange med samme interesser som meg selv, og også klesbutikker,  både store og små. Har funnet så mye fint. Her om dagen kom jeg over en dame i Danmark som syr de fantastiske klær til de små, http://www.tamtams.dk

Jeg kunne ikke dy meg, og måtte bestille noe til Lotta. I løpet av kort tid hadde jeg verdens fineste romper i posten 🙂

Helt fantastisk spør du meg! Her skal det bestilles mere fra utover våren, det er helt sikkert. Hårbandet er fra http://www.unikdesignbarn.no

Den siste tiden har jeg brukt en del tid (og penger) på å fikse opp barnerommene. Rommet til Jesper og Lotta holder jeg på med nå, prøver meg frem og kjenner at det kommer til å ta tid for å få det helt som jeg vil. Jesper sitt rom, «Bat-Cave» er mer eller mindre ferdig nå, skal vise dere bilder i neste innlegg. Lotta sitt er ikke ferdig enda….jeg tester ut og klarer ikke helt å bestemme meg. Blir nok et eget blogginnlegg om rommet hennes, for jeg trenger litt råd og tips.

1 mai skal jeg tilbake til jobb, og det gruer jeg meg litt til. Ikke fordi jeg ikke elsker jobben min som sykepleier, men fordi jeg så gjerne skulle vært hjemme med Lotta lengre. Men, nå er det pappa’n sin tur, han skal ha 10 uker etter meg. Lotta begynner ikke i barnehage før til høsten.

Jeg skal bytte jobb også! Først noen uker i min nåværende jobb, så blir det ny jobb. Jeg har jobbet på sykehus siden 2001, og de siste 6 årene i akuttmottak. Nå tar jeg skrittet og går over til kommunehelsetjenesten, og begynner i redusert stilling ved et sykehjem. Jeg har jo videreutdanning i geriatri, så jeg trives godt med å jobbe med eldre. I tillegg skal jeg ta årsstudium i ledelse på deltid fra høsten av, så da er det greit å ikke jobbe fullt.

Nå må jeg forte meg her, skal på barseltreff med flotte damer og jenter om veldig kort tid. Ønsker alle en fantastisk fin dag! Her på Østlandet skinner sola!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *